Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu Cave Story

Bu hafta MudRunner ile çamura bulanıyoruz

Epic Games Store’un ücretsiz oyun kampanyasının bu haftaki konuğu MudRunner olurken, önümüzdeki hafta da Cave Story+ ücretsiz olarak verilecek.

Açıkçası, Epic Games Store’un “Muhteşem Cuma İndirimleri” ile bizleri şaşırtabileceği, bu hafta MudRunner’ın yanına bir oyun ekleyebileceği veya önümüzdeki hafta için bir sürpriz yapabileceği akıllara geliyordu; ancak bunların hiç birisi olmadı. Ne diyelim, kısmetse önümüzdeki indirimlere artık :)

Yanlış anlaşılmasın, Cave Story+ aslında öyle kötü bir oyun değil; hatta vaktinde iyi puanlar almayı başarmış bir oyun. Metacritic’te paylaşılan 6 incelemenin ortalaması 83 puan, 179 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 8,2 puan. Ama burada kritik ifade “vaktinde”; çünkü 2011 tarihli bir oyun (orijinal oyun çok daha eski tabii). Yine de iki boyutlu platform tarzında bir aksiyona atılmak istiyorsanız, hazır böyle ücretsiz de sunuluyorken, bir şans verebilirsiniz.

Bu haftanın oyunu MudRunner 3 Aralık akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu Cave Story+ ise, 3-10 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak. Sırada hangi oyunlar var bakalım.

YORUMLAR
Feyling
27 Kasım 2020 14:36

Cave Story+ bayağı tatlı bi platform aksiyon oyunudur. Ama doğru, eskidi artık. İlk versiyonu bedavaydı hatta.

Parolamı Unuttum