Epic Games Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu – LumbearJack

Bu hafta F.I.S.T.’i almayı unutmayın

Epic Games Store’un haftalık ücretsiz oyunlar kampanyasında bu hafta gayet güzel bir oyun veriliyor - F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch. Ona bir de Olympics GO! Paris 2024 oyunu için verilen içerik paketi eşlik ediyor. Önümüzdeki haftanın oyunuysa LumbearJack olacak.

LumbearJack, aslında ufak bir kelime oyunu yapılmış ismiyle nasıl bir şey olduğunun ipuçlarını veriyor bizlere. Mütevazı ayımız Jack’in bir hayali varmış; baltasını eline alıp insan yapımı her şeyi parçalamak ve doğayı yeniden eski haline getirebilmek. Kahraman ayımız Jack bu mücadelesinde etraftaki araçları parçalayacak, müsrif insanlara akıl verecek ve endüstri devi Evil Works’ün planlarını engellemek için ormandaki kaçık yaratıklarla iş birliği yapacak. Biz de bu eğlenceye ortak olabileceğiz önümüzdeki haftadan itibaren.

Bu haftanın oyunu F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch’u 1 Ağustos akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu LumbearJack’i ise 1-8 Ağustos tarihleri arasında EGS oyun kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyun ne olacak acaba?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum