Epic Store Önümüzdeki Hafta 3 Oyun Birden Verecek

Tabii yine bir son dakika değişikliği olmazsa :)

Epic Store’un bu hafta vereceği ücretsiz oyunlar Conan Exiles ve Hue olarak açıklanmıştı. Ancak bugün bir değişiklik oldu ve Conan Exiles listeden çıkartıldı. Oyunun önümüzdeki dönemde Epic Store’da satışa sunulacağı, ancak (en azından şimdilik) ücretsiz olarak verilmesinin planlanmadığı açıklandı. Dolayısıyla bu haftanın tek oyunu Hue oldu. Önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları ise; Killing Floor 2, Lifelest Planet: Premier Edition ve The Escapists 2 olarak açıklandı.

Aslında, The Escapists 2 geçtiğimiz haftalarda ücretsiz olarak verilecekti, ancak o da sonradan listeden çıkartılmıştı. Gerekçe olarak ise, oyunun Epic Store’a eklenememesi gösterilmiş, ama eklendiği zaman ücretsiz olarak verileceği belirtilmişti. Anlaşıldığı kadarıyla, bahsedilen bu dönem önümüzdeki hafta oluyor. Serinin ilk oyunu da daha önce Epic Store'da ücretsiz olarak verilmişti

Killing Floor 2, co-op zombi avcılığı yaptığımız bir oyun. Metacritic'te paylaşılan 20 incelemenin ortalaması 75 puan, 103 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması da 7,7 puan.

Son olarak Lifeless Planet'ten de bahsetmiş olalım. Uzak bir gezegende yaşam belirtileri arayan bir astronotu yönettiğimiz oyun, yürüme simülasyonu kıvamında ilerliyor. İncelemelerde oyuncu değerlendirmelerinde yüzünün pek güldüğü söylenemez. Metacritic'te paylaşılan 22 incelemenin ortalaması 59 puan, 132 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması ise 6,8 puan.

Hue, 9 Temmuz tarihine kadar, önümüzdeki haftanın oyunları The Escapists 2, Killing Floor 2 ve Lifeless Planet: Premier Edition ise 9-16 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz olacak. Sırada hangi oyunlar var acaba?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum