Epic Store Oyunlarından Metro Exodus ve Borderlands 3, Artık Humble Store’da Da Satışta

Devamı gelir...

Epic'ten haberler peşpeşe geliyor sevgili Oyungezerler. Psyonix'in Epic'in bünyesine katılacağı haberinin ardından başka bilgiler de paylaşıldı. Bunlardan ilki World War Z'nin satış rakamının 320.000'i geçtiği şeklindeydi. Diğeri ise, Satisfactory'nin Coffee Stain'in en iyi çıkış yapan oyunu olduğu, yani Goat Simulator'dan bile iyi sattığına ilişkin bir bilgiydi. Geçtiğimiz günlerde Satisfactory'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımların da takipçileri trollemek için yapıldığı netleşmiş oldu böylece.

Anno 1800 ve Metro Exodus'un da kendi serileri içinde en hızlı satış rakamına ulaştıkları biliniyor, Epic Games de bu bilginin altını çizmiş. Ama tabii burada diğer mağazalardaki satışların da bu istatistiğe katkısı olabileceğini göz ardı etmemek lazım.

Metro Exodus, Epic Games Store'un en önemli oyunlarından birisi, yine kendi ifadeleriyle. Ve artık Humble Store üzerinden de satın alınması mümkün. Mart ayında Epic ve Humble Bundle arasında bir anlaşma sağlandığını ve Epic Games Store oyunlarının Humble üzerinden de satılacağını öğrenmiştik. İlk adımlarını da şimdi görmüş oluyoruz böylece. Metro Exodus'un yanında Dangerous Driving de satışa sunulmuş durumda, Borderlands 3 için ise ön sipariş verilebiliyor Humble Store'da.

Bu hamle, oyunların satış rakamlarını ne ölçüde artırır? Bu oyunların Humble'da indirim kampanyalarına dahil olduklarını görür müyüz? Görürsek ne zaman? Bu ve benzeri soruların cevapları için merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum