Epic Store’da Önümüzdeki Haftanın Ücretsiz Oyunu - Halcyon 6

Bu haftanın oyunları da Metro Last Light Redux ile For The King

Epic Store, ilk gününden itibaren devam ettiği haftalık ücretsiz oyunlar kampanyasında bu hafta için For the King’i vereceğini duyurmuştu, onun yanına bir de Metro Last Light Redux eklendi. Önümüzdeki hafta ücretsiz olarak verilecek oyunun ise, Halcyon 6: Lightspeed Edition olacağı ilan edildi.

Halcyon 6: Starbase Commander, 2016 yılında çıkış yapan bir uzay temalı strateji-ryo. Üs inşası, mürettebat yönetimi ve taktik tabanlı savaşların bulunduğu oyunda, gizemli bir üssü tekrar işler hale getirip uzaylıların dünyayı işgalinin önünde bir set olmaya çalışıyoruz. Geliştirici ekip; esin kaynaklarının Civilization, Master of Orion, X-COM, Star Control ve FTL gibi oyunlarla geçirdikleri saatler olduğunu söylüyorlar. Halcyon 6, çıkışından bir yıl sonra Lightspeed Edition adı altında güncellenip genişletilmişti. Epic Store da bu versiyonunu paylaşıyor.

Bu haftaki oyunlar Metro Last Light Redux ile For The King’i 11 Şubat akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunu Halcyon 6: Lightspeed Edition’ı ise 11-18 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum