Epic Store’un Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Overcooked

Sanal aşçılık günlerimize geri dönüyoruz

Epic Store’un Mega İndirim kampanyasının son haftasına giriyoruz. Bu kampanya döneminde Epic Games’ten ücretsiz oyunlar açısından da sağlam bir hamle gelmişti. GTA V ile epey ses getiren Epic, sonrasında da Civilization VI ve Borderlands The Handsome Collection ile seriye devam etmişti. Hal böyle olunca, daha önce ortaya atılan bir iddia da büyük oranda doğrulanmıştı. Ancak iddianın son ayağında yer alan ARK: Survival Evolved yerine bu haftanın ücretsiz oyununun Overcooked olduğunu gördük.

Overcooked daha önce de Epic Store’da ücretsiz olarak paylaşılmıştı. Dolayısıyla bu 4 haftalık serinin son oyunu olarak verilmesi açıkçası biraz şaşırttı. Bence pek de ‘gizemli oyun’ kategorisine girmiyor. Ama yine de eğlenceli bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Sonuçta ekranın bir sağ bir sol köşesine koşup müşterilerin siparişlerini yetiştirmeye çalışırken gayet keyifli vakit geçirilebiliyor, özellikle de yanınızda bir arkadaşınızla.

Daha önceki fırsatı kaçırdıysanız, Overcooked'u 11 Haziran akşamına kadar ücretsiz olarak Epic Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Önümüzdeki hafta için de yine bir ‘gizemli oyun’ verileceği belirtilmiş. Bakalım sıradaki oyun hangisi olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum