Epic Store’da Gelecek Haftanın Oyunları Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia

Bir AAA, bir bağımsız...

Epic Store, daha önce ücretsiz oyunlar kampanyasına bu hafta Sherlock Holmes: Crimes and Punishment ile devam edeceğini duyurmuştu. Yanına Close to the Sun da eklendi ve önümüzdeki haftanın oyunları da belli oldu. Sıradaki oyunlar Just Cause 4 ve Wheels of Aureila olarak açıklandı.

Epic Store, dönem dönem AAA oyunlar da paylaştı. Yakın dönemlerde Assassin’s Creed Syndicate ve Watch Dogs verilmişti. Önümüzdeki hafta da Just Cause 4 ile bu seriye yeni bir oyun eklenmiş olacak. Her ne kadar pek çok eksiğiyle çıkmış olsa da çılgınca bir aksiyona atılmak isteyenlere hitap eden bir oyun olduğunu söylebilirim.

Just Cause 4 - İnceleme

Wheels of Aurelia ise bizleri 70’ler İtalyasına götüren bir yol macerası. Çok beğenildiğini söylemek mümkün değil. Ama yine de hazır böyle ücretsiz olunca bir göz atılabilir.

Bu haftanın ücretsiz oyunları Sherlock Holmes: Crimes and Punishment ve Close to the Sun 16 Nisan'a kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia ise 16-23 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak temin edilebilecek. Sıradaki oyunlar hangileri olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum