Epic Store’un Gelecek Hafta Vereceği Oyunlar Amnesia ve Crashlands

Bu haftayı tek oyunla geçiriyoruz

Epic Store ücretsiz oyunlar kampanyasında bu haftanın oyunu For The King dün akşam itibariyle indirilebilir hale gelirken, önümüzdeki haftanın oyunları da açıklandı. Sıradaki oyunlar Amnesia: The Dark Descent ve Crashlands olacak.

Frictional Games tarafından geliştirilen Amnesia: The Dark Descent, gerilim oyunları içerisinde adından söz ettiren bir yapım olmayı başarmıştı. Metacritic puanlarına bakıldığında; 44 incelemenin ortalamasının 85 puan ve paylaşılan 1.393 oyuncu değerlendirmesinin ortalamasının 8,6 puan olduğu görülüyor. Bağımsız bir oyun için gayet iyi bir tablo.

Crashlands ise, yapımcılarının tanımıyla bir aksiyon-ryo. Bir yandan uzaylı düşmanlarınızla kapışıyor, bir yandan da kaynak toplayıp inşa işlerine girişiyoruz. Mobil platformlara da çıkan oyun, bunun getirdiği bir özellik olarak değerlendirebileceğimiz şekilde oldukça renkli bir yapıya sahip. Esprili bir dili olduğunun da özellikle altı çiziliyor.

Bu haftanın oyunu For The King 30 Nisan’a kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Amnesia ve Crashlands ise 30 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında ücretsiz olarak sunuluyor. Sıradaki oyunlar neler olacak bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum