Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları Obduction ve Offworld Trading Company

Sızıntı doğru çıktı

Epic Games Store’un bu haftaki ücretsiz oyunları Bridge Constructor The Walking Dead ve Ironcast indirilebilir hale gelirken, önümüzdeki haftanın oyunları da Obduction ve Offworld Trading Company olarak açıklandı.

Aslında dün bir iddia dile getirilmiş, önümüzdeki haftanın oyunlarından birisinin Obduction olacağı dile getirilmişti. İddia doğru çıktı, güzel de oldu :) Bizleri Myst gibi gayet güzel bir seriyle buluşturan Cyan tarafından geliştirilen Obduction, blimkurgu macera tarzında bir oyun. Bu tarza ilgi duyanlar için güzel bir tercih olmuş.

Haftaya verilecek ikinci oyun ise Stardock Entertainment tarafından dağıtımcılığı yapılan strateji oyunlarından Offworld Trading Company. Daha önce de Epic Games Store tarafından ücretsiz olarak paylaşılmıştı. O zaman fırsatı değerlendirmediyseniz, şimdi bir şansınız daha var.

Bu haftanın oyunları Bridge Constructor The Walking Dead ve Ironcast’ı 15 Temmuz akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Obduction ve Offworld Trading Company’yi ise 15-22 Temmuz arasında ücretsiz olarak Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum