Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunları - Rage 2 ve Absolute Drift

Bu haftanın oyunu Halcyon 6

Epic Games Store’un ücretsiz oyunlar kampanyasının bu haftaki oyunu Halcyon 6, dün akşam itibariyle indirilebilir hale gelirken kampanyanın 2 oyunla devam edeceğini de öğrenmiş olduk, önümüzdeki hafta bizleri Rage 2 ve Absolute Drift bekliyor.

Rage 2, iki arada bir derede denilebilecek oyunlardan. Bir yandan gayet renkli, yer yer esprili, aksiyon konusunda iddialı bir yapım. Öte yandan hikayesinin çok da ilgi çektiğini söylemek pek mümkün görünmüyor. Ama yine de hazır böyle ücretsiz olarak verilirken bir şans verin derim; kafa dağıtmak için iyi bir alternatif olabilir.

> Rage 2 - İnceleme

Önümüzdeki haftanın küçük oyunu ise, Absolute Drift. Öyle çok ön plana çıkan bir oyun değil. Adından da anlaşılabileceği üzere drift üzerine kurulu bir oyun. Minimal bir tasarımı var. Şöyle arada açıp 5-10 dakika oynamalık tarzda oyunlardan. Normalde belki dikkatinizi çekmeyebilir, satın almayı düşünmemiş olabilirsiniz. Epic Store ile bu oyunu da test etme imkanı bulabileceksiniz.

Bu haftanın oyunu Halcyon 6: Lightspeed Edition’ı 18 Şubat akşamına kadar, önümüzdeki haftanın oyunları Rage 2 ve Absolute Drift’i ise 18-25 Şubat tarihleri arasında Epic Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sıradaki oyunlar hangileri olacak bakalım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum