Eric Barone, Yeni Stardew Valley Güncellemesini Pürüzsüz Hale Getirene Dek Yeni Oyununa Dönmeyecek!

Önce önümüzdeki işi halledelim

Stardew Valley'nin 1.6 güncellemesi oyuncuların büyük bir kısmını tekrar oyuna döndürmüş durumda. Hatta yeni güncelleme, oyuncu rekorlarını da beraberine getirmişti. Tabii bu durum, geliştirici Eric "ConcernedApe" Barone'un üzerine de ağır bir sorumluluk eklemiş durumda.

Oyuncular ile şahsi Twitter hesabı üzerinden sık sık etkileşime giren Barone, geçtiğimiz gün kendisine yöneltilen bir soruya verdiği cevap ile dikkat çekti. Takipçilerinden birinin yeni oyunu "Haunted Chocolatier" hakkında bilgi istemesi üzerine Barone, yeni oyunu geliştirmeye dönmek için önce Stardew Valley ile işinin bitmesi gerektiğini ifade etti.

"Geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Fakat şu anda önceliğim, Stardew 1.6'nın pürüzsüz bir şekilde tüm platformlar üzerinde çıkması."

Elbette oyuncuların büyük bir kısmı Barone'un yeni oyununu merakla bekliyor. Fakat Stardew Valley'nin de performansından herhangi bir şey kaybetmediği ortada. Geçtiğimiz günlerde oyun 236.314 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak kendi rekorunu kırmayı başarmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum