Eski CDPR Çalışanları, Yeni Oyunlarıyla Oyuncuları Feodal Japonya'ya Götürecek

Dark Passenger stüdyosu yolcularını arıyor

Dark Passenger, iki eski CD Projekt çalışanı Jakub Ben ve Marcin Michalski tarafından kurulan yeni bir stüdyo. Her iki isim de The Witcher 3: Wild Hunt ve genişleme paketleri üzerinde çalışmışlardı: Ben sinematik sanatçısı ve çizim ekibi koordinatörü olarak görev yaparken, Michalski sonradan Gwent ve Thronebreaker'da da kıdemli çizer olarak çalıştı. Ayrıca her ikisi de Cyberpunk 2077'ye de dışarıdan katkı veren kişiler.

Bu ikilinin yeni stüdyosunun ilk oyunu, her ne kadar henüz bir ismi olmasa da, oyuncuları Feodal Japonya'ya götürecek. Unreal Engine 5 kullanacak olan bu oyun hem PvP hem de co-op PvE destekli online çok oyunculu bir oyun. Birinci şahıs perspektifinden oynanacak, aksiyon ve gizliliği bir arada sunacak.

Oyunda bu tür bir Japon temalı oyundan görmek isteyebileceğiniz tüm silahlar (katana, kısa tanto, wakizashi kılıcı, kusarigama, shuriken, kunai vs) bulunacak, shuko pençeleriyle düz duvara tırmanma, yari mızrağıyla sırıkla atlar gibi engellerin üzerinden geçebilme gibi abartı hareketler de yapabileceksiniz.

Stüdyo bunun kesinlikle bir MMO olmadığını belirtiyor, maç bazlı bu oyunun birinci şahıs sahnelerine yer yer üçüncü şahıs görüntüler girecek. Oyunda antrenman dojosu dışında tek kişilik bir kısım bulunmayacak ama stüdyo ileride bu evreni genişletebileceğinin de sinyalini veriyor.

YORUMLAR
Atlas Estrella
2 Ağustos 2022 01:30

Hidoş bizi Sekiro ile götürmüştü zaten feodal Japonya'ya. Bunlar götüremez bence.

Parolamı Unuttum