Eternals Filminin Yeni Çekim Yeri Oldukça Eğitici

Marvel Kültür Departmanı iş başında

Yeni dönem Marvel Sinematik Evreni içerisinde izleyeceğimiz filmlerden Eternals, muhtemelen içlerinde en ilgi çekici olanı. Hem yeni bir ekiple beraber yeni karakterleri göreceğimiz hem de Marvel Evreni'nin geçmişine dair çok fazla şey öğreneceğimiz bir film bizleri bekliyor. An itibariyle çekimlerine devam eden filmin yeni çekim lokasyonu oldukça ilginç. Oxford Üniversitesi'nin Doğa Tarihi Müzesi'nde çekimlerini sürdüren Eternals filme dair ipuçları veriyor olabilir.

Bir Oxford Üniversitesi memurunun yaptığı "Güvenlik görevlileri The Eternals adında bir Marvel Filminin çekimlerinin yapıldığını söyledi. Duyduğum kadarıyla Angelina Jolie, Richard Madden ve Salma Hayek burada çekim yapıyorlarmış." açıklaması durumu netliğe kavuşturdu. Oxford'un set durumu hakkında da bilgi veren memur, "Bize burada hangi filmin çekildiğini söylemediler, tek bildiğimiz bir Marvel filmi için çekimler yapılıyor. Bildiğim kadarıyla bu Black Widow değil çünkü Scarlett Johansson'u göremedik." diyerek kendi çapında bir MCU hayranı olduğunu da dile getirmiş.

Oldukça geniş ve yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan Eternals filmi 6 Kasım'da vizyona girecek. Angelina Jolie ve Salma Hayek'ın yanı sıra Kit Harrington, Barry Keoghan ve Gemma Chan gibi isimleri de kadrosunda barındıran film muhtemelen sadece geçmişte geçemeyecek. Doğa Tarihi Müzesi içerisinde yapılan çekimler modern dönemde de bazı sahnelerin olacağını işaret ediyor. Bakalım Eternals karakterleri ile mevcut MCU karakterlerinin bir araya geleceği yeni bir döneme tanıklık edecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum