Evde Tek Başına'nın Yönetmeni, Reboot Filmini Yerden Yere Vurdu

Chris Columbus durumdan memnun değil

Disney'in Fox'u satın almasıyla başlayan süreçte Disney patronu Bob Iger dört adet Fox filminin yeniden çekilmesini planladıklarını açıklamıştı ve Disney+ için çekilecek olan filmlerden biri de Evde Tek Başına'ydı.

1990 yılındaki orijinal Evde Tek Başına'yı ve sonrasında da 1992 yılındaki devam filmi Evde Tek Başına 2'yi yöneten Chris Columbus, Insider sitesine verdiği röportajda bu yeni rebootun konusu açılınca sözünü hiç sakınmamış.

Filmi kesinlikle bir vakit kaybı olarak nitelendiren Columbus'un sözleri şöyle: "Kimse bu konuda hakkında benimle iletişime geçmedi ve bana göre bu film tamamen bir vakit kaybı. Yani, amacı ne olabilir ki? Ben Evde Tek Başına gibi zamana meydan okuyan filmlerin tekrar çekilmemesi gerektiğini savunanlardanım. Bu başarıyı tekrarlamanız mümkün değil. Böyle bir şey olmayacak. O zaman neden yapıyorsunuz ki? Yani bunun Disney'in ünlü animasyonlarını gerçek oyuncularla tekrar çekmeye çalışmaktan farkı yok. Bir amacı yok. Yapılan zaten yapılmış. Gidin kendi işinizi üretin. İşi batırsanız bile en azından orijinal bir şey üretmiş olursunuz"

Evde Tek Başına'nın reboot filmini Dan Mazer yönetecek, orijinalinde Macaulay Culkin'in canlandırdığı Kevin McCallister'i bu sefer Archie Yates canlandıracak. Diğer rollerde ise Ellie KemperRob DelaneyKenan Thompson ve Timothy Simons yer alıyor.

YORUMLAR
ocelot1789
17 Kasım 2020 16:46

Hayatımda bu kadar hak verdiğim bir demeç olmamıştı. Bir de anlamadığım tamam firmalar meşhur markaların ekmeğini yemenin kolaylığı peşinde ama kıyaslanma şansı bu kadar yüksek olduğu için gişede çakma ihtimalin daha da yüksek. Çok çok iyi bir kadro falan kurman lazım ki iş yapsın. Veya ilk filmin kült olmuş olması lazım.

Parolamı Unuttum