EVE Online, 20. Yılını Ücretsiz Güncelleme İle Kutluyor

Evet, 20. yıl...

MMO'ların uzun süre yaşamaları anormal değil. Fakat bir oyunun piyasadaki 20. senesine hala güçlü şekilde giriyor olması dikkat çekici. Tam 20 senedir aramızda olan EVE Online, bu önemli kilometre taşını ücretsiz bir ek paket ile kutlamaya hazırlanıyor.

CCP Games'in açıklamalarına göre oyun, Haziran ayında Viridian isimli ücretsiz ek paketine kavuşacak. 2023 yılında planlanan iki büyük paketin ilki olacak Viridian, beraberinde yeni kişiselleştirme opsiyonları ve yeni cihazlar getirecek. Stüdyo henüz çok fazla detay vermese de Viridian'ın büyük bir güncelleme olacağı kesin.

Buna ek olarak Mayıs ayı boyunca oyuncular farklı etkinliklerle oyunun 20. yılını kutlamayı sürdürecek. Capsuleer Day isimli yeni kutlama gününde "kozmik havai fişekler" patlatabilecek ve kutlamalara katılabileceksiniz. Bu süreçte adınızı da Worlds Within a World anıtına yazdırma fırsatı bulabileceksiniz.

2013 yılında EVE Online'ın 10. yılını kutlamak için tasarlanan bu anıt, İzlanda'nın Reykjavik kentinde bulunuyor. 500.000 oyuncunun isminin kazındığı bu anıta uzun bir aradan sonra ilk kez yeni isimler eklenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum