EvilBane’de Sezon Etkinlikleri ve Güncelleme

Yeni ekipmanlar ve etkinlik

Mobil aksiyon RPG'si EvilBane’e yeni gelen güncellemede Macera Sezon 2’ye eklenen Etap 6-7 ve yeni ekipman kemeri oyuncular için farklı bir heyecan sunuyor. Ayrıca, EvilBane sezonluk sınırlı sayıda eşya kazandırdığı etkinliklerini de oyuncularıyla buluşturuyor.

EvilBane’in Macera Sezon 2’ye eklediği Etap 6-7’de yer alan yeni ekipman kemeri tasarımı ve işleviyle dikkat çekiyor. Kemeri takınca güçlenen oyun karakterleri, Evilbane’de savaşı kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor.

EvilBane’in son güncellemesi, bir oyuncunun sahip olduğu bütün karakterler arasında seviye paylaşma, güncellenmiş otomatik oynanış gibi sistematik geliştirmeleri de içeriyor.

Netmarble, ayrıca devam etmekte olan spor festivali ile bağlantılı olan ve 24 Ağustos’a kadar sürecek bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik boyunca görevlerini tamamlayıp, tüm karakterler için verilen jetonları toplayan Evilbane oyuncuları, altın, gümüş ve bronz madalya ve çeşitli oyun içi eşyaları içeren hatıra aksesuarlarına sahip olabiliyor. EvilBane, 22 Ağustos’a kadar, oyuncularına, Mathera Tapınağı’nda elde ettikleri altın miktarıyla aynı oranda madalya eşyası hediye ediyor. Sezonluk ve sınırlı sayıda bulunan madalya eşyaları, Evilbane oyuncularının güçlenmesini sağlıyor.

EvilBane'i App Store ve Google Play'den bedava olarak indirilebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum