F2P Titanfall Battle Royale Oyunu Apex Legends, Pazartesi Günü Çıkıyor

Başka bir F2P battle royale daha

Oyuncuların yavaş yavaş battle royale türünden uzaklaşıyor olması yapımcıları durdurmayacak gibi görünüyor. Yapısı ile FPS türünün önemli temsilcilerinden olan Titanfall evreninde geçecek olan oynaması ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends söylentilere göre 4 Şubat'ta, yani pazartesi günü yayınlanacak.

Geçtiğimiz günlerde pek çok yayıncıyı ve espor oyuncusunu Los Angeles'a davet eden EA, oyunun ilk gösterimini bu etkinlikte yapmış.

Espor yazarı Rod Breslau'nun içeriden aldığı bilgilere göre oyuncular ve yayıncılar Respawn Entertainment'ın Apex Legends oyununu deneme fırsatı da bulmuş. İlk açıklamalara göre Apex Legends 3 kişilik takımlardan oluşan 60 kişilik bir sunucuda oynanabilecek. Oyun, aynı diğer F2P battle royale oyunlarda olduğu gibi çeşitli loot box ve oyun içi kozmetik öğelerine sahip olacak. EA ve loot box kelimeleri yanyana gelince içimiz çok rahat etmiyor ama neyse...

Breslau, bu organizasyona katılan kişilerin büyük bir kısmının oyundan keyif aldığını ve merakla beklediklerini söylemiş.

Titanfall mekaniklerinin kullanılabileceği bir battle royale, kulağa o kadar da kötü gelmiyor. Ne dersiniz? Apex Legends, PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum