Fall Guys, Beta Sürecinde Twitch'in Zirvesine Oynadı

Çok eğlenceli görünüyor

Dört bir yanımızın battle royale oyunlar ile dolu olduğu şu günlerde, bir başka BR oyununun zirveye oynaması şaşırtıcı değil. Fakat Fall Guys: Ultimate Knockout, bildiğimiz battle royale oyunlarına benzemiyor. Geliştirici Mediatonic ekibi, kaosun ve çılgınlığın hüküm sürdüğü Fall Guys’ın beta versiyonu ile zirveye çıkmayı başardı.

Gang Beasts ya da Human Fall Flat’i andıran karakterleri ile dikkat çeken oyun, geçtiğimiz hafta sonunda Twitch’in zirvesine çıkmayı başardı. Yaklaşık 100.000 kişinin izlediği oyun, sodapoppin ve XQC gibi popüler yayıncıların yayınlarına konuk oldu.

Oyunun başarısı sadece bununla da sınırlı değil. Hareketli hafta sonunun ardından Twitch’te 19. sıraya kadar gerileyen Fall Guys, Steam’in en çok satanlar listesinde altıncı sıraya kadar tırmanmış durumda. Oyunun henüz çıkış yapmamış olması da işi çok daha ilginç hale getiriyor.

Evet, yanlış duymadınız. Şu an ön siparişlere açık olan Fall Guys, geçtiğimiz hafta sonu boyunca sadece beta sürecini tamamlamış oldu. Steam üzerinden 38 TL’ye alabileceğiniz oyun ancak 4 Ağustos itibari ile erişime açılacak.

YORUMLAR
sSnake
28 Temmuz 2020 09:34

Asıl başarısı uzun vadede sürdürülebilir bir zirve yarışı tutturması olur. Yoksa bir iki ünlü yayıncı ne oynasa o oyunun satış grafiği hemen hareketleniyor. Tabi bu oyunun gerek konsepti gerekse de uygun fiyatlandırması işi bir hayli kolaylaştırıyor. 

Parolamı Unuttum