Fall Guys Şimdilik Game Pass'e Gelmeyecek

Xbox ya sürprizi bozdu, ya da yanlış bilgi verdi

Xbox'ın Game Pass Instagram hesabı dün ya bir sürprizi bozdu, ya da yapmaması gereken bir hata yaptı. Şöyle ki bir oyuncunun "Fall Guys'ı Game Pass'te istiyorum" yorumunun altına Game Pass hesabı "Geliyor" yazıp bir de o sinsi göz emojisini koyunca hem Reddit'te, hem Instagram'da, hem de Twitter'da bir anda "Fall Guys Game Pass'e geliyor" mesajları yayılmaya başladı.

Bildiğiniz gibi Fall Guys: Ultimate Knockout ilk çıktığı dönemlerde PlayStation Plus oyunlarından biri olarak PS4 sahiplerine verilmişti. Xbox oyuncuları da benzer bir kampanyanın kendileri için de yapılmasını bekliyordu doğal olarak.

Ancak The Verge editörü Tom Warren'ın Twitter'da buna dair attığı mesaj yürüyünce Devolver Digital de muhabbete dahil oldu ve "Bu doğru değil" dedi. Sonrasında da "Fall Guys'ın ne PC, ne Xbox için Game Pass'e gelmesi gibi bir plan yok" diyen Devolver, "kaynağınız kim" sorusuna "karanlık efendimiz Şeytan" diye cevap verince haliyle insanlar da bunun bir şaka olduğunu düşündü.

Malumunuz Devolver Digital yaptığı şakalarla ve tuhaf açıklamalarla da ön plana çıkan bir dağıtımcı. Ama sonrasında Xbox Game Pass Twitter hesabı duruma el atarak "bunu biz de teyit ediyoruz, Fall Guys'ı ekleme planımız yok, kafa karışıklığı için özür dileriz" diyerek konuya nokta koydu.

Nasıl ve neden böyle bir iletişim eksikliği yaşandı, ortalık neden bir anda böyle karıştı, belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum