Fall Guys'daki Hileciler, Cheater Island İsimli Bölgeye Kilitlenmiş

Müthiş bir hikaye

Fall Guys’ın çıkış yaptığı günden beri ciddi bir hile sorunu yaşadığını biliyoruz. Son dönemlerde bu hileciler için önlem almaya başlayan geliştirici Mediatonic, bir süredir oyunda hile yaptığı tespit edilen oyuncuları Cheater Island adını verdiği sistem içerisine kilitliyormuş.

Resmi Twitter hesabından bir flood yapan Fall Guys ekibi, bahsi geçen Cheater Island fikrinin doğuş anlarını paylaşmış. Geliştirdikleri anti-hile yazılımının çalıştığını fark eden ekip, sistemi sessiz ve sakin bir biçimde oyunun içerisine yerleştirmiş. Sistem anında hilecileri yakalamaya başlamış.

Bu hileciler için müthiş bir plan yapan Mediatonic, kendilerini bir adaya kilitlemeye karar vermiş. Fakat ilk başlarda sistemin yeterli sayıda hileci yakalayamadığını belirten geliştirici ekip, yakalanan hilecilerin “sonsuza kadar düştüğünü” (yükleme ekranı) belirtiyor.

Tabii ki ekip sistemi geliştirerek bol bol hileci yakalamaya başlayınca bu işin rengi değişmiş. Hileciler, kendileri gibi hile yapan pek çok kişi ile aynı lobiye girerek kazanılması oldukça zor oyunlar oynamaya başlamışlar.

Mediatonic’in yaptığı flood’da bahsi geçen Cheater Island’dan görüntüler de bulunuyor. Hikayenin sonunda bu adayı kapatma kararı alan stüdyo, artık hilecilerin oyuna girmesine izin vermiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum