Fall Guys'ın Geliştiricisi, Oyuncuları Sahte Mobil Versiyonlara Karşı Uyardı

Tuzağa düşmeyin

Son günlerin en popüler çok oyunculu oyunlarından biri olan Fall Guys: Ultimate Knockout PC ve PlayStation 4'te mevcut ve bunun dışındaki hiçbir platformda şimdilik yer almıyor.

Her ne kadar oyuncular bu oyunun iOS ve Android versiyonunu da görmek istiyor olsa da, şimdilik böyle bir oyun ortada yok. Ancak YouTube'a girip de Fall Guys Mobile diye arattığınız zaman karşınıza çok sayıda video çıkıyor ve bunların önemli bir çoğunluğu da oyunun mobil versiyonunu gösteren tarzda videolar.

Şunu açıkça belirtelim ki bugün itibariyle Fall Guys'ın herhangi bir mobil versiyonu mevcut değil. Bu tür videoların açıklamalarında oyuncular üçüncü parti sitelere yönlendiriliyor ve indirdikleri apk dosyası da elbette Fall Guys'a ait olmuyor. Eğer bu tuzağa düşerseniz telefonunuzu da zararlı yazılımlara açmış olursunuz, o yüzden dikkat etmek lazım.

Zaten Fall Guys Twitter hesabı da oyuncuları bu sahtekarlığa karşı uyarıyor. "Eğer mobil versiyon reklamıyla karşılaşırsanız, bunun dolandırıcılık olduğuna emin olabilirsiniz" diyen hesap, oyuncuları bu konuda dikkatli olmaya davet etmiş.

Siz siz olun cepten Fall Guys oynayacağım diye bu tuzaklara düşmeyin :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum