Fallout 4’ün Yeni Modunda Kuzey Rüzgarları Esiyor

Fallout 4'e yeni modlar gelmeye devam ediyor.

RYO - açık dünya oyunlarının olmazsa olmazıdır modlar. Yapılan kaliteli ve yenilikçi modlar oyun zevkimizi katlamakla kalmayıp oyuna yeni bir soluk getirme görevi de görmekteler İşte bu tarz bir mod da Fallout 4’e geliyor. Northen Springs modunun geliştiricisi o kadar iddialı ki projesi için mod değil DLC diyor! Gerek oyuncu yorumları gerekse modun bize sunduklarıyla orijinal bir Bethesda DLC’si ile yarışır kıvamda Northen Springs.

> Fallout 76 Duyuruldu!

Bu mod tamamen karlarla kaplı yeni bir bölge, The Northern Wasteland’de geçiyor. Northern Springs modu bize Fallout 4 resmi DLC’si Far Harbour’dan %15 daha büyük ve keşfedilmeyi bekleyen bir bölge ve yeni silahlar, yeni bir zırh, tamamıyla özel seslendirilmiş dört yeni yol arkadaşı, üç yeni yerleşim alanı ve yep yeni bir questline sunuyor. Geliştirici jshrapnelc bu haritanın bir hayli zor olduğunu ve karakterinizin Northern Spring’e hayatta kalabilmesi için en az 40 seviyeye ulaşmış olması gerekiyor diyor.

Fallout 76 Sarmadıysa: Fallout: New California

Bu haritaya ismini verirken T.S Eliot’tan –Kendisinin Waste Land isimli savaşı konu alan bir şiiri vardır- esinlendiğini düşündüğüm jshrapnelc, kod yazıcılığının yanında bir müzisyen. Farklı alanlarda yetenekli insanların elinin değdiği Northern Springs’i buradan indirebilirsiniz.

Modu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum