Fallout 76 Sahipleri, Steam Versiyonuna Da Ücretsiz Sahip Olacak

Ancak elinizi çabuk tutmanız gerek

Bethesda, Fallout 76'yı Bethesda.net üzerinden satın almış olan tüm oyuncuların Steam versiyonuna da ücretsiz olarak sahip olacaklarını açıkladı. Bunun için yapmanız gereken şey de aslında çok basit, Steam hesabınızı Bethesda.net ile ilişkilendirmeniz gerekiyor. Ancak ortada ilginç biçimde bir de süre sınırı var, çünkü bu ilişkilendirme işlemini 13 Nisan sabah 06:59'a kadar gerçekleştirmiş olmalısınız.

Oyunu henüz almadıysanız da 13 Nisan sabahına kadar Bethesda.net üzerinden alım yaptığınız takdirde yine Steam versiyonuna da sahip olacaksınız.

Açıklamada bu tarihler kalın harflerle belirtilmiş, buradan da eğer bu tarihe kadar ilişkilendirme işlemini yapmazsanız sonradan Steam versiyonuna sahip olamayacaksınız gibi bir anlam çıkıyor. Eğer gerçekten de böyleyse neden bu şekilde bir karar alındığını anlamak güç, sonuçta eğer ben Bethesda.net üzerinde Fallout 76'ya sahipsem ve Steam versiyonu da Fallout 76 oyuncularına ücretsiz veriliyorsa bu ilişkilendirmeyi sonradan da yapabiliyor olmalıyım. Bundan geç haberi olabilecek oyuncuların hakkı neden yansın ki? Siz de açıklamanın tam metnine şuradan ulaşabilirsiniz.

Neyse, eğer siz de Fallout 76'ya sahip olan oyunculardansanız hemen şu adrese giderek Steam hesabınızı bağlayın derim.

Bethesda.net ile Steam arasında Atom veya Fallout 1st abonelik cüzdanı transferi de yapılamayacak, ayrıca Atom'lar da oyunu oynadığınız platforma özel kalacak. Yine de Atomic Shop'tan satın aldığınız ürünleri her iki versiyonda da kullanabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum