Fallout 76: Wastelanders'ın Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Gelsin NPC'ler

Bethesda 14 Nisan'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için tamamen ücretsiz olarak sunulacak olan Wastelanders güncellemesinin resmi çıkış fragmanını yayınladı. Wastelanders, Fallout 76'nın bugüne kadarki en büyük güncellemesi olacak.

Fallout 76 bildiğiniz gibi bu güncellemeyle birlikte Steam üzerinden de çıkışını gerçekleştirmiş olacak, yani oyunu oynamak için Steam bekliyorsanız artık sayılı gününüz kaldı demektir.

Wastelanders ilk kez oynayanlar ve tecrübeli oyuncular için Appalachia’ya yeni bir başlangıç getirecek ve oyuna yeni ana görev, insan NPC’ler, yeni seçenekler, ortaklar, itibar sistemi ve daha fazlasını ekleyecek. Oyuncular arkadaşlarıyla birlikte bir grup ya da yalnız bir gezgin olarak yeni birliklerle Batı Virgina’nın sırlarını açığa çıkarmak için ittifaklar kurabilecekler.

Onur Kaya'nın Wastelanders incelemesini şuradan okuyabilirsiniz, oyuna dönüp dönmeme konusunda kararsızlığınız varsa yardımcı olabilir.

YouTube üzerinden yayınlanan orijinal fragmanda altyazı yok, ancak Bethesda TR'nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fragmanlarda Türkçe altyazı bulunuyor. İstediğinizi izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum