Advertisement

Fallout: New Vegas 2 Gelir Mi? Todd Howard'a Göre Pek Mümkün Değil

New Vegas 2 ya da başka bir spin-off oyun ihtimali oldukça uzak gözüküyor.

2010 yılında Fallout: New Vegas çıktığında, Obsidian’ın New Vegas'ının Bethesda’nın Fallout 3’ünden çok daha iyi olduğu iddia edilmişti. Hatta ben de dahil birçoklarına göre New Vegas, Fallout serisi Bethesda’nın eline geçtikten sonra piyasaya sürülen en iyi Fallout oyunudur.

Fallout 76 Komple Online Olacak - Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bethesda’nın E3 2018 öncesi duyurusunu yaptığı Fallout 76, oyuncuların yüzlerinin ekşimesine neden olmuştu. Tekli oyuncu modunun bulunmaması, NPC’lerin haritada yer almaması ve sunucuda oynama zorunluğu nedeniyle birçok oyuncu 76’yı gerçek Fallout olarak görmüyor ve “madem Bethesda yapmıyor o zaman lisansı başkasına versinler de New Vegas gibi yeni bir spin-off yapılsın,” diye düşünüyor. Fakat serinin yönetmeni Todd Howard’a göre bu pek de mümkün gibi değil.

Howard, The Guardian’a verdiği röportajda başka bir yapımcının Fallout serisine el atma ihtimalini tamamı ile rafa kaldırmadıklarını ama bunun çok düşük bir ihtimal olduğunu söyledi: “Asla olmaz demem ama hazır şimdi şirketimiz büyümüşken işleri içeride tutmak en iyisi olacaktır. Yani ihtimal düşük ama asla, asla demem. Bence Obsidian harika bir iş yapmıştı.”

Hazır Bethesda Fallout 76 sonrası Starfield ve The Elder Scrolls VI ile uğraşacakken, o sırada araya Obsidian ya da benzer kalibredeki bir firmadan yeni bir Fallout oyunu oynamak eminim ki hepimizi mutlu edecektir.

Fallout 76 Sarmadıysa: Fallout: New California

YORUMLAR
Parolamı Unuttum