Fallout ve Risen Karışımı Elex’ten İlk Oynanış Videosu

Bazukayla dinozor avlamaca

Gothic ve Risen serilerinin yapımcısı Piranha Bytes bu aralar Elex adında ilginç bir proje üzerinde çalışıyor. İlginç çünkü hem fantastik diyarları hem bilimkurgu öğelerini hem de günümüz teknolojisini bir araya getiriyor bu oyun.

Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim (Pardon, o kapı ziliymiş). Şöyle ki Elex’te hem devasa robotlar ve lazer topları, hem dinozorlar ve devasa yaratıklar, hem de Fallout’u andıran kıyamet sonrası bir günümüz dünyası var. Oyunla ilgili bir dünya dolusu detaylı bilgiyi şu haberimizde sizlere özene bezene, hiç karşılık beklemeden hazırlamıştım zaten. (Okuyun!)

Bugün de Elex’in ilk oynanış videosuna kavuştuk Gamescom sağ olsun. Jet-pack’le biraz havalanıp sonra da kılıcımızla düşmanların kellelerini uçurmak bayağı ilginç olmuş doğrusu. Ama çok tekrara girmesi videoda bile sıkıyor… Eh, hâlâ pre-alfa aşamasında olduğunu da unutmamak gerek tabii.

Öte yandan lazer topuyla dinozorlara kafa tutmak, terk edilmiş evleri araştırmak, bir yanda devler öte yanda mechalar koştururken asfalt bir yol görmek kendince bir hazza sahip.

Elex, 2016 sonu ya da 2017’nin başında PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak. Umarım Piranha Bytes bu sefer turnayı gözünden vurur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum