Resident Evil 7'nin İlk İncelemesi ve Puanı Ortaya Çıktı

İlk puan belli oldu

 Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Famitsu, birkaç gün önce incelemesini yayımladı ve Resident Evil 7'ye puanını verdi.

Dört farklı editör tarafından incelenen oyuna 36/40, yani neredeyse tam puan verildi. PSU'nun yaptığı Japonca tercümede dört editörün de oyuna 10 üzerinden 9 verdiği belirtildi. Dergide yayımlanan incelemede oyunun PlayStation VR ile bambaşka bir tecrübe olduğuna da değinildi. Normal bir oyun konsolu ya da PC'de oyunun yaklaşık 15 saat sürdüğü ifade edilirken VR ile birlikte oyun süresinin ciddi şekilde arttığı da belirtildi.

Bununla birlikte Famitsu'nun incelemelerine pek güvenilmemesi gerektiğini hatırlatalım. Kendileri oyun tarihine fiyasko olarak geçen bazı oyunlara ve hatta serinin en kötü oyunlarından Resident Evil: Umbrella Corps'a da 36/40 vermişlerdi. Tabii ki bir noktada zevk ve renk meselesi olaya dahil oluyor, ancak hiçbir siteden geçer not alamayan Umbrella Corps'un Famitsu'dan 10 üzerinden 9 aldığını düşünürsek bir şeyler yanlış olmalı diye demeden edemiyoruz.

Oyunun PlayStation 4'teki boyutunun 20 GB olduğu da resmileşti. Oyun 24 Ocak'ta PC, Xbox One ve PS 4 için çıkış yapacak, ne yazık ki Nintendo'nun yeni oyuncağı Switch RE 7'den mahrum kalacak.

Resident Evil 7, aynı zamanda çapraz-satın alma desteği ile geliyor. Oyunun çapraz-satın ama şartları ile ilgili detaylı bilgileri bu haberimizi okuyarak edinebilirsiniz. Oyuna aynı zamanda bahar aylarında 7-8 saat ekstra oynanış süresi sunan, bedava bir ek paketgelecek.

Oyunun sistem gereksinimlerine de buradan bakabilir ve bilgisayarınız Resident Evil 7'yi oynatabilecek mi diye kontrol edebilirsiniz sevgili Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum