Fantastik Dörtlü Sanılandan Daha Erken MCU'ya Girebilir

Güzel söylentiler

Çizgi romanlarda Marvel'dan bahsederken belki de ilk adını anacağımız ekip Fantastik Dörtlü olur. Ancak yayın hakları gereği 2008 yılında başlayan Marvel Sinematik Evreni çılgınlığında ne yazık ki Marvel'ın ilk ailesini izleyemedik. Bu süre zarfında Fox bünyesinden çıkan F4 filminden ise bahsetmek bile istemiyorum. Disney-Fox anlaşması sonrası haklar Marvel Stüdyolarına döndü. Üstüne 2019 yılında yapılan San Diego Comic Con'da F4 filminin yolda olduğu doğrulanınca hepimiz heyecanlandık. Ancak bir yıldır bu filmle ilgili hiçbir gelişme yaşanmıyor.

Murphy's Multiverse'in haberine göre Reed Richards üzerinden şekillenecek olan film, 2008 yılında başlayan Jonathan Hickman'ın başlattığı F4 serisini temel alacak. Şu an için bu filmin çekim tarihleriyle ilgili bir kesinlik yok çünkü halihazırda çok sayıda dizi ve film projesiyle uğraşan Marvel Stüdyolarının takvimi epey sıkışmış durumda. Ancak tüm bu yeni filmler ve dizilerle birlikte doğrudan bir şekilde paralel evrenlerle boğuşacağımızı düşünecek olursak Fantastik Dörtlü'nün evrene girmesi için en doğru zaman beşinci faz gibi gözüküyor. Dördüncü aşamanın bitişi için planlanan tarih halen korunuyor, hal böyle olunca F4 için geri sayım biraz daha kısalmış olabilir. 

Tabii Fantastik Dörtlü ile birlikte evrene girecek olan Reed Richards'ın "Reed'in olduğu yerde en zeki odur." felsefesi de işleri biraz kızıştırabilir. Seneler boyunca çizgi romanlarda büyük işler yapan Bay Richards'ın MCU'ya da katacağı çok fazla şey var gibi gözüküyor. İşin teknoloji kısmında Iron Man ile işin biraz çılgın bilim kısmında ise Ant-Man ile heyecanlanan MCU hayranları bu ikisinin bir araya gelmiş halini ve kozmik evrenle ilgili daha güzel detaylara F4 sayesinde erişebilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum