Far Cry 3'ün Delisi Vaas Geri Mi Dönüyor?

Michael Mando'dan ilginç açıklamalar geldi

2012'de çıkış yapan Far Cry 3, oyuncu kitlesi tarafından çok beğenilmişti. Açık dünyası, hikayesi ve mekanikleri ile oldukça eğlenceli saatler vadeden oyunu özel kılan noktalardan biri de serinin en sevilen kötü adamı Vaas Montenegro idi. Uzun süredir hakkında pek çok teori üretilen Vaas, geri dönüyor olabilir.

Vaas'ı canlandıran Michael Mando, Reddit'in "Soru&Cevap" etkinliğine katılarak pek çok soruya yanıt verdi. Mando'nun verdiği cevaplar arasında ise bir tanesi oldukça dikkat çekici. Bu cevapta ünlü oyuncu hala kendisini Vaas olarak tanıyanlar olduğunu belirterek, "Kim bilir belki de role geri dönerim?" ifadelerini kullanmış.

Mando'nun şakacı bir karakteri olduğu biliniyor olsa da Vaas, Far Cry serisine geri dönüş yapabilir. Uzun süredir "kötü karakter" rollerini bir türlü dolduramayan Ubisoft'un Vaas'ı diriltme kararı kulağa pek mantıksız gelmiyor. Öte yandan bu durum bazı kişiler tarafından karaktere saygısızlık olarak da yorumlanabilir.

Şimdilik yeni Far Cry oyunu hakkında elimizde net bir bilgi bulunmuyor. Bakalım Mando ve Vaas, seriye geri dönecek mi?

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
23 Nisan 2020 23:57

''Kötü karakter rollerini bir türlü dolduramayan'' demişsiniz ama zamanında Pagan Min ve Joseph Seed için yaptığınız övgüleri baya hatırlıyorum.Belki onlar kişisel incelemelerdi fakat o incelemelerin sizi temsil ettiğini hatırlatmak isterim.Ayrıca Far Cry 5'e verdiğiniz 9.2'yi hatırlatayım.Ben ve birçok insana göre bu oyun o kadar puana değecek bir oyun değildi (en fazla 7,5).Metacritic'i de 78.Amacım verdiğiniz puanı eleştirmek değil fakat her ne kadar benimsemesem de verdiğiniz puan ile yaptığınız yorumların birbirini tutması gerekiyor.

//youtu.be/VtU0aksAtsE?t=968

Bu arada Ubisoft hater'lığım da yok.Hatta Ubisoft ve Far Cry oyunlarını seven biri olarak söylüyorum bunu ama New Dawn bile o yersiz övülen FC 5'ten daha iyiydi!

Parolamı Unuttum