Far Cry 6 ve Rainbow Six Quarantine'in Çıkış Tarihleri Ertelendi

2022'ye sarkma ihtimalleri var

Ubisoft, hem Far Cry 6'nın, hem de Rainbow Six Quarantine'in gecikmeli olarak çıkacaklarını duyurdu.

Far Cry 6'nın duyurusuyla birlikte açıklanan çıkış tarihi 2021 yılının Şubat ayıydı. Rainbow Six Quarantine'in ise 2020-2021 mali yılı içerisinde çıkacağı söylenmişti, yani oyunun 31 Mart 2021'e kadar çıkması bekleniyordu.

Bu oyunlar için açıklanan yeni çıkış tarihi de yine geniş bir aralık: 2021-2022 mali yılı. Yani her iki oyun da 2021 Nisan ayından önce çıkmayacak, ancak Ubisoft "mali yılın ilk yarısı" diye not düştüğüne göre 30 Eylül'den önce çıkmalarını bekleyebiliriz. Tabii mali yılın 2022 Mart ayında biteceğini düşünürsek her iki oyunun da bir sonraki seneye sarkma ihtimalleri de mevcut.

Aslında bu beklenen bir gelişmeydi, çünkü özellikle de AAA oyunların artık zırt pırt ertelenmesine alıştık (evet, sana sesleniyorum Cyberpunk 2077!). Zaten Şubat ayında çıkacağı açıklanan Far Cry 6'dan şimdiye kadar birkaç ekran görüntüsü dışında herhangi bir oynanış videosu bile görmemiş olmak da şüphelendiriciydi. İşin ilginç yani, erteleme haberini Far Cry 6'nın resmi Twitter hesabından da verdiler ama hesabın bilgi kısmında hala 18 Şubat 2021 tarihi yazıyor :) Herhalde fark edince onu da silerler.

Ubisoft, Immortals Fenyx Rising ve Prince of Persia: Sands of Time Remake'te ise bir sorun olmadığını, oyunların çıkış tarihlerini koruduklarını belirtti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum