FIFA 23, Marka Tarihinin En İyi Açılışını Yaptı

Demek oyun biraz daha iyi olsa ilk ayda en çok satan futbol oyunu olacakmış

EA ve FIFA ortaklığına bu yılın ardından elveda diyeceğiz. İyisiyle kötüsüyle çok uzun yıllardır FIFA oyunları hayatımızın bir parçası olmuştu. Bu noktadan sonra EA FC ne kadar aynı hissettirir orasını kestirmek zor. Lakin FIFA 23 veda etmeye hazırlanırken EA'nin yüzünü güldürmeyi başardı. İlk haftasında tam tamına 10.3 milyon oyuncuya ev sahipliği yapan FIFA 23 bu anlamda FIFA oyunlarının en başarılı açılışına imza attı.

"Hayranlarımızdan gelen yanıt gerçekten inanılmaz. Kendi topluluğumuzun rekorlar kırarak sevdiği takımlar ve oyuncularla FIFA 23 oynamasından dolayı çok mutluyuz. Daha önümüzde Erkekler ve Kadınlar Dünya Kupası etkinliği olacak. Ayrıca oyunumuzda kadın futbolu ile ilgili bolca içerik yer alacak. Henüz daha yolun başındayız. Tüm oyuncularımıza en otantik ve özel tecrübeyi yaşatmak istiyoruz." diyen EA Sports FC GM'i Nick Wlodyka bu rekorun ardından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Daha önceki FIFA oyunlarına nazaran en azından oyunun ilk başlarındaki düşük temposuyla dikkat çekmişti. Kroos gibi önceki oyunlarda pek kullanılamayan oyuncuların yeni nesil konsollar ve bilgisayardaki yeni koşu animasyonu sayesinde daha işlevli hale gelmesiyle birlikte FIFA 23 gerçekten eğlenceli ve rekabetçi maçlar sunabiliyor. Tabii halen EA'nin bir iki güncelleme sonrasında oyunu ne hale sokacağını bilemediğimiz için temkinli konuşmakta fayda var. Yine de özellikle yaklaşık bir ay sonra gelecek olan Dünya Kupası modlarını merakla bekliyoruz. Umarım yine tüm geliştirmeler FUT ile kısıtlı kalmaz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum