Final Fantasy 15'in Episode Ignis DLC'sine Yeni Fragman Geldi

Karşınızda Ignis Scientia

Paris Games Week'te Final Fantasy 15'in daha önce açıklanan Episode Ignis genişleme paketinin yeni fragmanı gösterildi ve bu fragmanda Chrono Trigger'ın efsane müziklerinde imzası olan Yasunori Mitsuda'nın bestesi eşliğinde hikaye ve oynanış görüntülerini izleme şansı elde ettik.

Episode Ignis'in geniş dünyası içinde oyuncular Noctis'in çocukluk arkadaşı, Crownsguard'ın sadık hizmetkarı Ignis Scientia rolünde oynayacaklar. Kendisi Final Fantasy 15'te birbirinden leziz yemekler pişiren ve şoförlük yapan elemanın ta kendisi. Videoda Ignis olarak karşılaşacağımız düşmanlardan bazılarını ve hikayeden neler bekleyebileceğimizi görüyoruz. Noctis ile tanışmaları da yine bu fragmanda işlenmiş.

> Final Fantasy 15'e Yeni DLC'ler Gelecek

Bu Final Fantasy 15'teki grup elemanlarımızın kendi hikayelerine ilk kavuşmaları değil. Mart ve Haziran aylarında da sırasıyla Episode Gladiolus ve Episode Prompto yayınlanmıştı.

Fragmana ek olarak Final Fantasy 15: Episode Ignis'in ne zaman çıkacağını da öğrenmiş olduk. Bu yeni hikaye DLC'si 13 Aralık'ta bizlerle olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum