Final Fantasy VII Remake, Epic Games Store Veritabanında Göründü

PC'ye çıkışı yakın olsa gerek

Square Enix'in E3 sunumunda çoğu kişi yeni oyun duyuruları beklerken, yine çok sayıda kişi de Final Fantasy VII Remake'in PC çıkış tarihinin açıklanacağını umuyordu. Umutlarımız boşa çıktı ve sunumda buna dair hiçbir şey duymadık.

Ancak görünüşe göre Final Fantasy VII Remake'in PC'ye gelmesi yakın, çünkü oyun Epic Games Store veritabanında ortaya çıktı.

EpicData, aynı SteamDB gibi Epic Games Store veritabanındaki değişiklikleri takip eden bir site. Önceden Pineapple QA ismiyle eklenen bir oyun ilk bakışta alakasız bir oyun gibi görünse de geliştiricisinin Square Enix olması dikkat çekmiş. Ve eklenen bu oyunun girdilerini inceleyenler Cloud Saves başlığı altında oyunun "{UserDir}/My Games/FINAL FANTASY VII REMAKE/EOS/{EpicID}/" klasörünü gösterdiğini fark etmişler. Bu aslında yeni bir girdi değil; ancak ya yeni görünür hale geldi, ya da detayları henüz yeni keşfedildi. Başlığı da ResetEra'da bugün açılmış.

Veriyi kendiniz de şuradan inceleyebilirsiniz.

Cloud Exclude List'te de net biçimde "ff7remakedevice.sav" yazıyor ki bu da oyunun ne olduğuna dair hiçbir şüpheye yer bırakmayan türde bir veri.

Kingdom Hearts serisinin ve Neo: The World Ends With You'nun Epic Games Store'a özel olduğunu düşünürsek, FF7 Remake de en azından süreli olarak da olsa EGS'ye özel olacaktır diyebiliriz.

YORUMLAR
sSnake
18 Haziran 2021 13:31
Parolamı Unuttum