Flappy Bird Geri Dönüyor!

Bir uyanıyorsunuz yıl hala 2013...

Flappy Bird, 2013 yılının Mayıs ayında piyasaya sürülmüştü. Lakin oyunun patlaması, 2014 yılının Ocak ayını buldu. Kısa sürede App Store tarihine geçen oyun, viral bir fenomen haline gelmişti. Öyle ki geliştirici Dong Nguyen, "daha fazla dayanamıyorum" açıklamasını yaparak oyunu kısa sürede piyasadan çekmişti.

O günden beri "Flappy Bird yüklü iPhone" satışları bile gördük. Oyunun bağımlılık yaratıcı olduğunun altını çizen Nguyen, tam 10 senedir Flappy Bird'ün haklarını da elinde tutuyordu. Ta ki bugüne kadar.

Bir grup Flappy Bird tutkununun oluşturduğu (evet, yanlış okumadınız) Flappy Bird Foundation, Flappy Bird isminin haklarını resmen satın aldığını açıkladı. Ekip oyunu yeniden geliştirerek iOS ve Android platformlarında piyasaya sunacak. Yeni nesil Flappy Bird, yyıl bitmeden bizimle olacak.

Farklı oyun modları, yeni kozmetik seçenekler ve oyuna yeni başlayanlar için gelecek "EZ" modu şimdilik açıklanan yenilikler arasında. Buna ek olarak ilginç bir şekilde Flappy Bird Foundation, orijinal oyunun "kopyaladığı" öne sürülen Piou Piou vs Cactus oyunun haklarını da satın almış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum