Fleet Glory Deniz Savaşlarını Mobil Cihazlara Getiriyor

PvP deniz savaşı oyunu

Oasis Games, II. Dünya Savaşı temalı PvP türündeki yeni mobil oyunu Fleet Glory’nin Android ve iOS platformlarına çıktığını duyurdu.

Hızlı oynanışı ve 3D grafikleriyle ilgi çeken oyun, oyunculara aslına uygun olarak modellenmiş Amerikan ve Japon gemilerini kullanarak 10’ar kişilik iki takım halinde deniz muharebesi yaşatıyor. Kıyasıya mücadelede şartları kendi lehlerine çevirebilmek içinse oyuncuların savaşlardaki performanslarına göre elde ettikleri parçalarla gemilerini geliştirmeleri önem taşıyor.

Oynaması tamamen ücretsiz olan oyun Türkçe dâhil 5 dilde Google Play Store’dan ve Apple App Store’dan indirilebilir. Düzenli güncellemelerle oyunu sürekli canlı tutmayı hedefleyen Oasis Games, oyuncular için pek çok oyun içi etkinlik düzenlemeyi de planlıyor.

Oyunda şu an için kruvazör, muharebe gemisi ve muhripten oluşan üç farklı gemi sınıfı mevcutken güncellemelerle birlikte uçak gemileri ve denizaltılar da oyundaki yerini alacak. Oyundaki seçilebilir gemilerin sayısının zaman içerisinde 100’ü aşacağı söyleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum