Football Manager İlk Kez Premier League Lisansı Aldı

Geç kalınmış bir anlaşma

Football Manager'in geliştiricisi Sports Interactive, The Premier League ile dört yıllık lisans anlaşması yaptıklarını duyurdu. Böylece Premier League, Football Manager tarihinde ilk kez resmi olarak oyunda yer almış olacak. Anlaşmayla resmi logolar, formalar ve futbolcu görselleriyle birlikte 20 takımın tümü de oyundaki yerini almış oluyor.

Anlaşma 2024/25 sezonuyla birlikte start alacak.

Sports Interactive'in stüdyo direktörü Miles Jacobson, Football Manager'ı yarattıklarından beri Premier League ile birlikte çalışmak istediklerini, nihayet bu hedeflerine ulaştıklarını söylüyor.

"Bu ortaklık sadece oyuncularımıza devasa oyun-içi faydalar sağlamakla kalmayacak, Premier League ve takımlarının saha dışında yaptıkları inanılmaz şeylere de yardım edebilmemizi sağlayacak. Bunlar arasında bizim de son derece tutkulu olduğumuz iki alan, topluluk ve hayır işleri de bulunuyor, ayrıca hazırdaki ortaklarından bazılarıyla da birlikte çalışabileceğiz."

Premier League yöneticilerinden Will Brass ise "Football Manager onlarca yıldır spor dünyasının büyük bir parçası ve dünya çapında milyonlarca taraftar tarafından sevilerek oynanıyor. Premier League'in artık oyunda daha da belirgin bir şekilde yer alacak olmasından ve bir Premiere League kulübünü yönetme zorluğunu üstlenen herkes için daha derin, daha gerçekçi bir deneyim sunmaya yardımcı olmasından heyecan duyuyoruz." diyor.

Football Manager'ın ilk versiyonu 2005 yılında yayınlanmıştı, önceki ismiyle Championship Manager ise 1992 yılında çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum