Forspoken, PEGI Tarafından 18 İle Derecelendirildi

Bir tek oyunu anlatmadıkları kalmış

Forspoken Avrupa için PEGI tarafından 18 ile derecelendirildi. Derecelendirme kuruluşu oyunun 18 almasının gerekçelerini detaylıca yazmış, neyse ki çok fazla spoiler içermiyor :)

Bir kere oyunda sert bir dil kullanımı olduğu söyleniyor (ki bu zaten alışık olduğumuz bir şey), bunun yanı sıra alkol kullanımının ve oyun içi satın alımların varlığı da dereceye doğrudan etki etmiş.

"Oyuncunun karakteri barda alkollü içecek sipariş edebiliyor. Bu içecek oyuncunun istatistiklerini etkiliyor, ama bunu olumsuz sonuçlar da doğurabilecek şekilde rasgele yapıyor" diye açıklanmış bu kısım.

Şiddete verilen örnekler arasındaysa "kadının bir grup serseri tarafından kıstırıldığı, yumruk ve tekme yediği, kafasına silah dayandığı" söylenmiş. Oyunun tanıtım metinlerinde "gizemli biçimde New York City'den ışınlanan Frey Holland" cümlesi geçiyordu. PEGI'nin açıklama kısmındaysa ana karakterin sarhoşken kendi canına kıymayı düşündüğünü ama bunu yapamadan gizemli bir varlık tarafından kurtarıldığı söyleniyor. Bu ikisi bağlantılı olmalı.

Erteleme gören Forspoken, 11 Ekim 2022'de oyuncularla buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum