Forspoken’dan 10 Dakikalık Bir Oynanış Videosu Geldi

Bu oyun tutacak mı bakalım

Square Enix’in 2022 yılına çok iyi bir başlangıç yaptığını söylemek güç. Bu tabloyu toparlamak için elinde çok fazla da seçenek bulunmuyor; ya yeni oyun duyurularıyla yeni bir heyecan yaratacak ya da daha önceden duyurulmuş olan Forspoken gibi oyunların iyi bir çıkış yapması gerekecek.

Dolayısıyla, Square Enix’in Forspoken üzerine bu kadar düşmesi anlamsız değil; sık sık oyuna dair paylaşımlar yapılıyor. Bu paylaşımların bir yenisi Game Informer tarafından yapıldı; yeni bir oynanış videosu paylaşıldı:

Yaklaşık 10 dakikalık videoda hem oyunun çatışma mekaniklerinden örnekler hem de geçeceği mekanlardan bir kesit görüyoruz. Açıkçası bana pek hitap etmeyen görsel tasarım tercihleri var. Mesela koşarken ya da uçarken karakterimizi takip eden iz; büyü yaptığında veya düşmana saldırdığında etrafın elektrik dalgaları ve tozla kaplanıyormuş gibi olduğu ya da dört bir yanımızın kristalleştiği sahneler gözümü yordu, çok da hoşuma gitmedi; belki aranızda sevenler olur, bilemiyorum. Öte yandan çevre tasarımlarını daha iyi buldum. Yani benim için gri bir alanda kalıyor şimdilik; çok iyi de çıkabilir, kötü de, şu aşamada oyun hakkında bir kanaatte bulunmak zor

Umuyorum endişelerim yersiz çıkar, güzel bir oyun olur, keyifle oynanır. Böyle olup olmayacağını görmek için önümüzde 6 aydan biraz fazla bir süre var; bir erteleme görmezse 11 Ekim'de çıkış yapacak, biz de nasıl bir oyun olduğunu hep birlikte göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum