Fortnite, Cadılar Bayramı İçin Papercraft Maskeler Paylaştı

Eğlenceli bir el işi aktivitesi

Fortnite, Fortnitemares 2020 Cadılar Bayramı kutlamalarını gerçek hayata da taşıdı ve oyuncuların evlerinde yapabileceği üç papercraft maske modeli paylaştı.

Bunlardan biri yüzün üst yarısını kaplayan bir Arachne maskesi, diğer ikisi ise yüzü tamamen kaplayan Ghoul Trooper ve Skull Trooper maskeleri. Üç maskenin de planları Fortnite sitesinden indirilebiliyor ve yaklaşık yarım saat içinde kolayca kendi Cadılar Bayramı maskenizi yapabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey bu maskelerin çıktılarını almak (tercihen yüksek gramajlı bir kağıda) ve talimatları izleyip kağıdı uygun biçimde katlayarak maskenizi yapmak.

Fortnite ayrıca yine kağıt katlamayla yapılan üç de mini model paylaşmış. Big Mouth, Ghoul Trooper ve Raven modellerinin de yaklaşık 40 dakika ile 60 dakika arasında yapılabileceğini söylüyorlar. Üç model de son derece sevimli görünüyor.

Papercraft aslında oldukça eğlenceli bir hobi, zamanında çok sayıda katlama aktivitesi yapmıştım ben de. Özellikle de Fortnite seviyorsanız, bu aralar evde de sıkıldığınız bir dönemse mutlaka göz atmanızı öneririm.

Gerek maskelerin, gerekse mini figürlerin planlarını PDF formatında Fortnitemare Cosplay adresinden indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum