Fortnite'ın Yeni 8.1 Güncellemesi Konsollar İçin Önemli - Oyuncu Havuzları Birleşti

Rekabet daha adil bir hale geliyor!

Fortnite yeni güncellemesi ile oyuna yeni eşyalar ve silahlar eklendi. Fakat en önemli değişikliklerinden biri ise oyunun konsol sürümlerindeki kullanıcı havuzlarının birleştirilmesi oldu. 

Yeni eklenen silahlardan birisi Vantuzlu TopCamdan bir küre şeklindeki bu tek kişilik araç haritada hızlı bir şekilde ilerleme imkanı verirken önünde yer alan vantuzatar ile yüksek binalara tırmanmak ve ağaçlar arasında sallanarak gitmek mümkün. Ayrıca daha önce belirli bir kaynak karşılığında oyunculara çeşitli eşyalar veren otomatlar, artık ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Çapraz platform desteği ile ön plana çıkan Fortnite'ta yeni yama ile birlikte Xbox ve PlayStation oyuncu havuzları birleştirildi. Benzer şekilde Nintendo Switch oyuncuları bundan sonra oyunun mobil sürümünü oynayan oyuncularla aynı havuzda yer alacaklar. Böylelikle farklı platformlardaki oyuncular oynanış bakımından için oyunun zorluk derecesi daha tutarlı olacak. Unutmadan belirtmeliyim ki bu değişiklik yalnızca çapraz platform seçeneğini etkinleştiren oyuncular için geçerli olacak. Platformlar arası oynamayı etkinleştirmeyen oyuncular kendi platformlarındaki oyuncularla oynayacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum