Fortnite'tan Fiziksel Ödüllü Bir Etkinlik: Kralı Öldür, Rozeti Kap

Fortnite bu kez farklı bir etkinlikle oyuncuların karşısında

Fortnite’ın Dünyayı Kurtar modu bu günlerde özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Fortnite'ın hikaye tabanlı modu olan Dünyayı Kurtar'da 7. sezonda ortaya çıkan güçlü canavar Fırtına Kralı’nı yenen oyuncuların kazanacakları Fırtına Kralı Rozeti, Epic Games tarafından ücretsiz olarak oyuncuların adreslerine gönderilecek.

Tekinli Vadi hikâyesinin 3. bölümünü güzel bir sonla bitirmek isteyen geliştiriciler, oyuncular için zorlu bir final hazırlamışlar. Oyuncuların inşa becerilerini, sahip oldukları eşyaları, nişan alma becerilerini ve reflekslerini test edecek bu savaşın galipleriyse bu sefer diğer oyun ödüllerinden farklı olarak oyuncular fiziksel bir eşya kazanacaklar. Görevi başarıyla tamamlayan oyuncular e-mail ile özel bir kod ve rozeti nasıl alacaklarını anlatan yönergeleri alacaklar. O yüzden ödülü almak için geçerli bir e-posta adresine sahip olmak çok önemli.

fortnite-rozet-1

Fırtına Kralı’nı alt eden oyuncular Fırtına Kralı Rozeti yanında silah şemaları, eşyalar, tecrübe puanları gibi birçok ödül de kazanacaklar. Tüm bu özel hediyelere sahip olmak içinse oyuncuların 2 Ocak 2019 saat 07.59’a kadar ilgili görevi yaparak Fırtına Kralı’nı öldürmeleri gerekiyor.

Fırtına Kralı görevi hakkında daha fazla bilgi almak ve ödülü kazanmak için uyulması gereken kuralları öğrenmek için epicgames.com/fortnite/tr/news/the-storm-king-arrives adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum