Forza Horizon'ın Eski Yönetmeni Yeni Oyunu Clutch'ı Tanıttı

Yeni stüdyonun yeni oyunu

Playground Games'in eski kreatif direktörü Mike Brown, yeni oyunu Clutch'ın yolda olduğunu resmen duyurdu.

Henüz yılın ilk günlerinde Amazon ve yeni stüdyo Maverick Games'in anlaşması sonlandırılmıştı. Haliyle herkes, stüdyonun kepenk indirmeye hazırlandığını düşünmeye başlamıştı. Fakat Brown, dün yaptığı duyuru ile birlikte yeni oyunları Clutch'ı resmen duyurdu.

Brown oyunu "sürüş sevgisi, otomobil ile sürücü bağı ve saf hız heyecanı" şeklinde tanımlıyor. Henüz tüm detayları bilmiyor olsak da Clutch'ın iki kardeş sürücünün R1K serisinde mücadele etmesini konu alacağını biliyoruz. Oyunun ilk başlarında bu ikilinin başı "belaya" girecek ve çözüm için fixer'lar bulacaklar. Gerisini az çok tahmin edebilirsiniz.

Brown'ın özgeçmişi, bu tip bir oyun için heyecanlanmanın asıl sebebi. Clutch, bu Cuma günü TSİ 00:00'da başlayacak Summer Game Fest esnasında resmen tanıtılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum