Free Fire'la Ramazan'da Ağzımız Tatlanacak: Tam 1 Ton Baklava!

Free Fire oyununa ödül olarak baklava eklendi

2019, 2020 ve 2021 yıllarında tüm dünyada en çok indirilen oyunlar arasında bulunan, yüz milyonlarca kayıtlı kullanıcıya sahip battle royale oyunu Free Fire'dan Türk oyuncular için büyük bir sürpriz geldi! Free Fire, Ramazan'la birlikte Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.

Free Fire oyunun Türkiye ekibi, 2 Nisan'da başlayan oyun içi etkinliği Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden biri olan baklavayı ekledi!

Bu anlamlı proje kapsamında oyuncular oyunda topladıkları baklava puanları (token) ile oyun içi paneli üzerinden baklava kazanmak için yarışabilecekler. Oyunda Ramazan ayı boyunca her hafta 200 oyuncu 1 kilogramlık özel baklava paketini ödül olarak kazanacak.

Türkiye oyun ekosistemindeki ünlü bazı isimlerin de dahil edileceği gönderimlerle toplam 1 ton baklava dağıtılacak. Ayrıca yine proje kapsamında toplam değeri 3 milyon lira olan ve içinde oyun-içi kostümler ve farklı öğeler bulunan hediye kartları da Türkiye genelinde oyun severlere gönderilecek.

Ben de tam bir baklava hastası olduğum için umarım kazanan oyunculardan biri olurum diyorum :)

Free Fire'ı iOS AppStore ya da Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz. Ayrıca, Free Fire MAX da hem hem de Google Play Store’dan ücretsiz indirilebiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum