From Software İle George R.R. Martin İşbirliğinin Detayları Belli Olmaya Başladı

Game of Thrones'un yazarı da işbirliğini teyit etti

Game of Thrones'un yazarı George R.R. Martin ile From Software'in birlikte bir oyun üzerinde çalıştıkları iddiası daha önce seslendirilmişti ama bu yalnızca iddia olarak kalmıştı, ortada bundan daha fazla bir bilgi yoktu. Ne From Software, ne de George R.R. Martin cephesinden de buna dair bir açıklama yapılmamıştı.

Şimdiyse işler değişti çünkü Martin kendi blog sayfasında yayınladığı mesajının sonlarında (ki bu mesaj aslında Game of Thrones finaliyle ilgili duygu ve düşüncelerini paylaştığı uzunca bir yazıydı) geleceğe dair planlarından bahsetti. HBO'da beş, Hulu'da iki, History Channel'da bir dizinin yapımcılığıyla uğraştığını söyledikten sonra "bir Japon oyunu için danışmanlık yaptım" deyiverdi.


İşte Martin'in sözünü ettiği bu Japon oyunu, From Software'in yeni oyunu (ya da yeni oyunlarından biri diyelim, bununla ilgili ayrıca bir haberimiz de olacak).

Söz konusu oyun From Software bünyesinde GR ismiyle geliştiriliyor ve stüdyo üç seneden uzun bir zamandır bu oyun üzerinde çalışıyormuş. Açık dünyada geçecek olan oyunda çeşitli krallıklar bulunacak ve biz de o krallıkların liderlerini öldürerek güçlerini kazanmaya çalışacağız. Oyunda ulaşım büyük ölçüde at sırtında gerçekleşecekmiş, yani bolca at üzerinde koşturacağız ve bu da krallıklar arasındaki yollarda da bizi çeşitli tehlikelerin ve belki de görevlerin beklediği anlamına geliyor. Hidetaki Miyazaki ve George R.R. Martin işbirliğiyle geliştirilen oyun Bandai Namco tarafından yayınlanacak ve sıkı durun, oyun Microsoft'un E3 2019 konferansında resmi olarak duyurulacak!

Yani bu heyecan uyandırıcı yeni oyunu öğrenmemize bir aydan kısa bir süre kaldı diyebiliriz.

YORUMLAR
Burak Güney
22 Mayıs 2019 19:37

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Niural
21 Mayıs 2019 15:17

Bırak bu işleri artık George. Oyundu diziydi bilmem neydi bir bırak da en iyi yaptığın işe dönüp bitir şu kitapları ölmeden artık ya. Seri çöp senaristlerin rezil finali yerine hakettiği finale kavuşsun. Umarım sen yazmadan ben de okumadan ölmeyiz :)

umarth
Niural
21 Mayıs 2019 16:13

Tam bende bunu demek için gelmiştim, hızlı davranmışsın :)


Kaan
21 Mayıs 2019 12:08

Sadece danışmanlık mı? Senaryo yazımında bulunmadı mı? Oyun senaryosu yazacak diye umutlanmıştım ama bilemedim.

KakaoluPuding
Kaan
21 Mayıs 2019 13:13

aslında kitapları yazıp bitirebilse bence daha iyi olur ama :)


Decypher
Kaan
21 Mayıs 2019 12:43

Bence açık açık söylemedi ama işbirliğinin bundan daha derin olduğuna eminim.


Rigbone
21 Mayıs 2019 11:55

Ne diyebilirim ki acayip meraklandım şuan. Sekiro'dan sonra From Software'in iyice yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz tek sorunları derinlerde dolaşan hikayeleriydi G.R.R. ile bu zayıf yanlarını güçlendirecekler gibi. Yalnız umarım G.R.R. yeni kitabını yazmayı bitirmiştir yoksa böyle devam ederse kitabı bekleyenler tarafından bıçaklanabilir :)

Parolamı Unuttum