Frostpunk'ın İlk Genişleme Paketi The Rifts, Bugün Çıkıyor

Season Pass içeriği de böylece start alıyor

Frostpunk evrenindeki maceralarımız The Rifts ile devam edecek. 11 bit studios'un büyük başarıya ulaşan hayatta kalma, strateji oyunu Frostpunk bugün ilk genişleme paketi olan The Rifts'e kavuşuyor.

The Rifts, oyunun Endless moduna yeni bir harita ekliyor ve bu haritada yeni oynanış mekaniklerini de kullanarak yeni bölgelere erişmemizi sağlayacak yarıklara ulaşabilecek, aralarında köprüler kurabilecek ve şehrimizin sınırlarını farklı şekillerde büyütebileceğiz.

Aşağıda The Rifts'ın oynanış fragmanını izleyebilirsiniz.


The Rifts genişleme paketinin fiyatı 4.99$ olarak belirlenmiş, sayfada henüz satın al düğmesi olmadığından Türk Lirası cinsinden fiyatını bilmiyor ama tahminde bulunabiliyoruz. Frostpunk 30$'a satılıyor normalde, ama yerel fiyatlandırmayla bize fiyatı 50 lira oluyor. Benzer bir hesaplamayla The Rifts'in de 8 - 10 lira arasında olacağını söyleyebiliriz.

The Rifts, aynı zamanda Frostpunk'ın Season Pass içeriklerinden ilki. Season Pass 25$'dan satılacak, sayfa linki belli ama henüz sayfa aktifleşmemiş durumda. Muhtemelen o da The Rifts'in çıkışıyla birlikte Türkiye saatiyle 20:00 gibi aktif hale gelecektir.

Season Pass içerisinde iki genişleme paketi daha olacak. 2019'un son çeyreğinde The Last Autumn, 2020 yılında ise Project TVADGYCGJR (şifreyi çözmeyi bize bırakıyor stüdyo) ile Frostpunk hikayesi tamamlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum