FX, Yeni Bir Daredevil Dizisi İçin Çalışmalara Başlıyor

Korku yok Matt, korku yok!

Netflix'in Marvel dizileri bu yılın ilk döneminde teker teker iptal edilmişti. Punisher, Luke Cage, Iron Fist ve Daredevil gibi karakterler bir veda imkanı bulamadan aramızdan ayrılmış, Jessica Jones içinse bir üçüncü sezon yapılacağı duyurulmuştu. Şüphesiz Netflix dizileri içerisinde en büyük beğeniyi toplayan yapım bu konuda bir ilk olan Daredevil dizisiydi. 

Geçtiğimiz dönemlerde Netflix'ten gelen haberlere göre yayın servisinin barındırdığı Marvel karakterleri iki sene içinde başka bir yerde gösterilemeyecekti. Zaman ilerliyor ve bu karakterler için yeni bir dönem başlamaya yakın. Son haberler FX cephesinden geldi. We Got This Covered'ın haberine göre FX, yeni bir Daredevil dizisi için çalışmalara başlıyor. Bu dizi Netflix'te yayınlanan diziden bağımsız olacak yani bir "reboot" olarak karşımıza çıkacak. 


Yeni Marvel dizilerinin Disney+, Hulu ve ABC üzerinden yayınlanacağını zaten biliyorduk. Ancak son dönemde ortaya çıkan haberler tüm Netflix/Marvel dizileri için bir reboot olacağını söylüyordu. Bu projenin ilk aşaması Daredevil dizisi olabilir. Lords of the Long Box'un Twitter hesabı da bu durumla ilgili bir tweet attı. Atılan tweette, "Görünüşe göre tüm platformlar bir arada olacak, ABC, Hulu ve Disney+'yı birbirinden ayıran bir şey olmayacak. Ayrıca yeni bir bilgiye sahibim. Netflix'in sokak kahramanları Amerika'da FX kanalında olacak ve tüm bunlar birbiriyle bağlantılı." yazıyordu. 

Marvel Stüdyoları'nın televizyon şubesinin başında olan Jeph Loeb de daha fazla Marvel Knights içeriği göreceğimizi açıklamıştı. Ghost Rider ve Helstorm dizileri Hulu'ya geliyor. Şimdi bu FX'in yeni Daredevil dizisi haberiyle birlikte de diğer karakterleri de FX bünyesinde izleyebiliriz. Netflix'in yaptığı kaliteli işi göz önüne alacak olursak, FX aynı yoldan gittiği taktirde büyük bir başarıya imza atabilir.

Ayrıca gelen haberler Netflix dizilerinde yer alan oyuncuların yeni projelerde yer almasının mümkün olmadığını da belirtmiş. Bu da demek oluyor ki, Charlie Cox(Daredevil) ve Jon Bernthal(Punisher) gibi oyuncuları yeniden bu rollerde göremeyeceğiz. Özellikle bu iki isim için, durum biraz üzücü gözüküyor. Çünkü bana göre ikisi de rollerinde harika işlere imza atmışlardı. Bakalım FX'in yeni Matt Murdock'u kim olacak? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum