WandaVision Dizisinin Çekim Tarihi Açıklandı

House of M mi geliyor?!

Marvel Sinematik Evreni, Avengers: Endgame sonrasında yoluna hem beyaz perdede hem de Disney+ üzerinden dizilerle devam edecek. Disney+ dizileri arasında WandaVision muhtemelen en ilgi çekeni, çünkü dizi hem Dr.Strange'in yeni filmine bağlanacak hem de paralel evrenlerin kapısını aralayacak.

Çizgi romanlarda Wanda'nın yani Scarlet Witch'in en önemli olaylarından birisi House of M çizgi roman serisiydi. Çizgi romanda gerçekliği büken Scarlet, mutantlar için bir ütopya yaratmıştı. O yüzden bu WandaVision dizisi için de beklentiler yüksek. Gelen haberlere göre dizinin çekimlerine 21 Eylül'de başlanılacak. 


FTIA'dan gelen bilgilere göre Wandavision dizisi için Los Angeles'da 21 Eylül tarihinde çekimler başlayacak. Kevin Feige, ve Jac Schaeffer dizinin yapımcıları olarak gözüküyor. Schaeffer aynı zamanda senarist rolünde. Sarah Finn ve Jason B. Starney'in önderliğindeki oyuncu ekibindense henüz sadece Elizabeth Olsen (Wanda) ve Paul Bettany (Vision) isimleri belli. Dizinin planlanan yayın tarihi ise 2021 yılının bahar dönemi.

Geçtiğimiz haftalarda diziyle ilgili konuşan Elizabeth Olsen, dizide Wanda ve Vision ile ilgili çeşitli gizemlere göz atacağımızı belirtmişti. Bu gizemlerden birisi şüphesiz Vision'ın yeniden dirilmesi olacak. Ayrıca Olsen'e göre WandaVision'da neden Wanda Maximoff'a Scarlet Witch dendiğini de öğrenecekmişiz. 

Vision karakterini canlandıran Paul Bettany de, "Eğer Scarlet Witch, gerçekliği bükebildiğini öğrenirse iki tane gizem ortadan kalkıyor, Wanda bizi 1950'li yıllara geri götürüp orada Vision ve çocuklarıyla yaşayabilir. Bu durumda seri olduğu yerden daha dramatik bir hale gidebilir, Vision yaşadıkları hayatın gerçek olmadığının farkına varabilir." demişti. Hatta Bettany, dizide Vision'ın yaşıyor olup, olmadığını bile bilmediğini de eklemişti. 

Hem paralel evrenlere kapı açacak olması hem de mutantlar için bir öncü olma ihtimali taşıması WandaVision dizisini en çok beklenen Disney+ dizisi yapmış durumda. Kevin Feige ve MCU'nun uzun yıllardır süren deneyimi de işin içine girince ortaya şahane bir iş çıkmaması için hiçbir neden yok. Hatta House of M de işlenirse oldukça eğlenceli bir dizi izleyebiliriz. Tüm soruların cevabını almak içinse bir sene daha beklemek zorundayız. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum