Game of Thrones'un Yan Dizisinde Ejderhalar ve Bilindik İsimler Olmayacak

R.R. Martin açıklama yapmalara doymadı. 

Game of Thrones'un son sezonu giderek yaklaşıyor. Bu durum her ne kadar heyecan verici olsa da dizinin bitecek olması bizleri büyük bir hezeyana da sürüklemiyor değil. 

Ancak konumuz Game of Thrones'un son sezonuyla ile pek de alakalı değil. Game of Thrones evreninin geçmişini anlatacak yan dizi hakkında Westeros ve Essos'un fantastik dünyalarını kitaplaştıran George R.R. Martin, yan dizi hakkında birkaç yeni bilgi daha verdi. Yan dizinin 10.000 yıl öncesinde geçeceği iddiası hakkında Entertainment Weekly'e konuşan George R.R. Martin şu sözleri söyledi: 

"… 5,000 yıl kadar öncesinde geçecek. Ancak siz de haklısınız. Westeros çok farklı bir yer. King's Landing yok, Demir Taht yok, Targaryen'lar yok. Valyria bu dönemde ejderhaları ve inşa ettiği büyük imparatorluk ile henüz yükselmeye başladı. Kısacası daha farklı ve daha eski bir evren üzerinde çalışıyoruz ve umarım bu dizi de eğlencenin bir parçası olacak."    

Kısacası yeni dizi, Game of Thrones'tan tamamen bağımsız bir seri olacak. Dizinin ismi ise henüz belirsizliğini korusa da 'The Long Night' adıyla geleceği söyleniyor. Bu arada diziye dair tek kesin olan şey: yan dizinin kadrosuna ilk katılan ismin Naomi Watts olduğu ve Watts'ın dizinin ana karakterlerinden birini canlandıracağı yönünde. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum