Game Of Thrones'un Ön Dizilerinden İlkinin Çekimine Başlandı

"What Is Dead May Never Die"

Game of Thrones’un ön dizilerinden birinin çekimine başlandı. Entertainment Weekly’nin haberine göre bu yeni dizinin başrolünde Peter Jackson’ın King Kong uyarlamasından tanıdığımız Naomi Watts olacak. Dizi GoT ekibinin sık sık uğradığı Kuzey İrlanda’da çekilecek.

Habere göre HBO bu Game of Thrones projesinin sadece pilot bölümünü çekiyor. Eğer durum umulduğu gibi giderse yapımcı firma projeyi diziye dönüştürecek.


HBO’nun sözcülerinden gelen açıklamaya göre ön dizi henüz resmi onayı almamış durumda. Öte yandan dizinin prodüktör koltuğunda George R.R. Martin’in bulunacağı söyleniyor. X-Men: First Class ve Kick-Ass gibi filmlerin yazarı Jane Goldman kadroda kendine yer bulurken, Jessica Jones’dan tanıdığımız S.J. Clarkson da bu pilot bölümün yönetmenliğini yapacak.

Henüz adı konulmayan bu dizinin, orijinal GoT’tan yıllar öncesini anlatacağı biliniyor. Yani orijinal seriden karakterler görmemiz neredeyse imkansız.

YORUMLAR
xlight007
19 Haziran 2019 18:22

inş white walkerler olmaz böyle güzel entrikalı iyi senaryolu dizi izleriz got 8 den sonra balon oldular bide origini anlatacaz derlerse gülerim zaten biliyoruz orman çoçukları kendilerini korumak için bunları yarattı böyle şeylere hiç gerek yok

Srinelli
19 Haziran 2019 17:32

imamoglu ve night king in bolumu de cok acaip olmus.

Parolamı Unuttum