Game Pass'te Diablo 4 Oynamak İçin Battle.net Gerekecek

Battle.net'ten kaçış yok

Diablo 4 yarın, 28 Mart tarihinde Game Pass oyunları arasına katılacak ve Game Pass aboneleri ek bir ücret ödemeden Diablo 4 maceralarına başlayabilecekler.

Ancak Diablo 4 oynayabilmek için Game Pass sahibi olmanız yeterli değil, Blizzard'ın dijital dağıtım servisi Battle.net'i de kurmanız gerekecek, aksi takdirde oyunu oynayamayacaksınız.

Game Pass'te Diablo 4 oynayabilmek için gereken adımlar şöyle sıralanmış:

  • PC'nizde Xbox App'ı açın ve Game Pass aboneliğinize bağlı Microsoft hesabınızla giriş yapın. Diablo 4'e ve sonrasında da Install düğmesine tıklayın.
  • Sorulduğu zaman "Install Battle.net" seçeneğine tıklayın ve kurulumu tamamlayın. Eğer Battle.net zaten kuruluysa bu adım otomatik olarak geçilecek.
  • Battle.net hesabınızla Microsoft hesabınızı birbirine bağlamanız istenecek. Eğer Battle.net hesabınız varsa bu hesaba giriş yaparak bağlama işlemini tamamlayabilirsiniz, aksi halde öncelikle bir de Battle.net hesabı açmanız gerekecek.
  • Battle.net'i kurup hesapları birbirine bağladıysanız artık Diablo 4 kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

Diablo 4'ü büyük ihtimalle diğer Activision Blizzard oyunları takip edecek ama muhtemelen aralarında Game Pass'e gelmesi en çok beklenen oyun böylece aradan çıkmış olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum